УСЛУГИ

Обучения и Тренинг програми

С цел повишаване квалификацията на заетия персонал и нивото на обслужване в хотелиерството и ресторантьорството, Ние от MSG извършваме консултации и практически обучения на административния и оперативен персонал на хотели и ресторанти. Според спецификата на дейността на всеки обект, нашият екип ще изготви специално разработена програма, която ще се приложи на място и която ще спомогне за по-доброто му оперативно функциониране и управление.

Мениджърски тренинг

Въздействие, управление и контрол на персонала. Фирмена култура. Компоненти на програмата за ориентиране и въвежадна. Взаимодействие и мотивация на персонала. Мениджърска реакция при недопустимо поведение. Една най-актуалните теми е „Как да задържим „победителите” „. Лидерството – качества, стил и поведение. Делегиране, възлагане на задачи и вземане на обратна връзка. Вътрешно фирмена комуникация, срещи и събрания. Управление на приходите. Практически съвети за контролиране на стойността на кухненската продукция.

Продажба и Сервиз на вино

Виното е една от най-популярните напитки в света, над 90% от клиентите в ресторантите консумират тази напитка. За това е важно всеки да е запознат с характеристиките и спецификата на продаване и сервиране на вино. Не малък процент от оборотите в ресторантите идва от тази част менюто. В изисканите ресторанти по света има специално определена длъжност и лице, което извършва тази дейност. В този модул от нашите програми вие ще получите всичко необходимо вашият персонал да бъде на високо ниво.

Кафе изкуство

Coffee Art модулът обхваща техники и принципи за работа с кафе. Ще се запознаете с районите и начините за дегустация на кафе. Техники и рецепти за приготвяне на напитки и коктейли с кафе.

Нов сезон

Услугата “ Нов Сезон “ е насочена към сезонни обекти. Ние ще подготвим обекта ви за посрещане на Вашите гости. Ще помогнем в подбора на персонала, ще го обучим на високи стандарти в гастрономията и гостоприемството. Ще подготвим Вашето меню за и ще обучим кухнеският персонала.Ще подберем подходящият винен и бар лист. Ще бъдем до Вас с месечни проверки на изпълнението на подготвената програма.

Оперативен мениджмънт

Оперативното управление на обект означава. Собственикът на туристически обект избира външна фирма за управление на обекта си с цела да подобри бизнеса.
Основната цел на делегиране на управлението на външна фирма е чрез професионално управление на обекта да се постигнат по-високи резултати и да се минимизират негативните последици.

Стартиращ бизнес

Мечтата на много хора е да имат свой собствен ресторант, но стартирането на нов Хотел или Ресторант е свързано с редица процедури и документи. Ние от MSG ще подготвим всичко това за Вас. Ще бъдем верен партньор в постигането на вашите цели.

Анализи

Анализите и тяхното разчитане са изключително важни за вашият бизнес, за това ние ви предлагаме набор от услуги с които ще определим вашето положение и ще начертаем път към постигането на целите.

– Меню инженеринг
– GAP анализ
– Финансов мениджмънт

Онлайн консултация

По всяко време и от всяко място Ние ще сме до Вас. За всеки възникнал казус или проблем ние сме вас и ще ви помогнем да го решите.